La Marxa/Cursa del Catllar queda divida en tres recorreguts corresponents a la Marxa, que fa el seu recorregut en direcció a Sant Simplici, la Cursa Curta, que se dirigeix cap al Pantà i la Cursa Llarga que transcorre pels dos recorreguts anteriors.

El Bucle de la zona del pantá, que correspon a la Cursa Curta, té 10km i un desnivell aproximat de +200mt. i en el seu primer tram inclou un tram per l'antiga via del tren, un tram curiós a la vegada que tècnic ja que es fa força incòmode, pero que a la vegada es atractiu i dona el seu grau de dificultat a la cursa. A partir d'aqui segueix un tram de senderó en mitja pujada molt còmode i ràpid fins arriba a la part més alta del recorregut que ens portarà per pista fins a la presa que s'haura de travessar sencera. Passat aquest punt baixarem per un petit tram de corriol i per tornar a pistejar fins agafar la vora del riu que ens portarà de nou al punt de sortida i meta.

El Bucle de la Zona de Sant Simplici, que correspon al recorregut de la Caminada, te una distància de 11km i un desnivell de +250mt apox. De sortida travessem la vil.la del Catllar per anar en dorecció a les urbanitzacions Pinalbert i Els Cocons, i pel costat del Club de Golf Costa Daurada , i continuar després en direcció a mar per arribar a l'alt de Sant Simplici, que es troba a mig recorregut, la baixada es fà Per pistes i senderons molt còmodes per tornar novament al Catllar per la banda contrària.

En el cas de la Cursa llarga, els participants han de fer els dos bucles acumulant 21km i +420mt de desnivell, començant primer pel bucle en direcció a Sant Simplici.